Anti-Teek
Kwalitatieve buitenkleding
NEN-8333 normering
Unieke impregnatie
Alles voor jouw avontuur
Gratis verzending vanaf €35,- & retour
rovince-content-vierkant-4

Anti-teek kleding van Rovince

De anti-teek kleding van Rovince is uniek vanwege het feit dat tijdens het produceren van deze kleding gebruik wordt gemaakt van het gepatenteerde ZECK-Protec.
ZECK-Protec is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en biedt uitstekende bescherming tegen teken. Alle anti-teek kleding van Rovince wordt geproduceerd met dit teekwerende product. Ook wordt al onze anti-teek kleding altijd geïmpregneerd, vóórdat deze op de markt komt. Een eventuele nabehandeling is dan ook niet nodig, onze producten zijn direct gebruiksklaar.

 

Over ZECK-Protec

ZECK-Protec is volledig veilig en gecertificeerd. De impregnering is geurloos, huidvriendelijk (dermatologisch getest), UV-proof en machinewasbaar. De ZECK-Protec-bescherming blijft ongekend lang op de anti-teek kleding actief. Tests hebben uitgewezen dat zelfs na 80 wasbeurten een optimaal teekwerend resultaat naar voren kwam. Kortom: met ZECK-Protec heeft u een professionele anti-teek bescherming die geen nabehandeling behoeft.

rovince-content-vierkant-3

Waarom Rovince ZECK-Protec?

ZECK-Protec vormt een permanente beschermlaag op uw kleding, waardoor automatisch een groot deel van uw lichaam is beschermd
ZECK-Protec werkt preventief en voorkomt dat er een teek in de buurt komt
ZECK-Protec is gevaarlijk voor de teek, maar volledig ongevaarlijk voor u
ZECK-Protec is continu actief
ZECK-Protec behoudt zijn werking, zowel bij mooi als bij slecht weer