Anti-Teek
Kwalitatieve buitenkleding
NEN-8333 normering
Unieke impregnatie
Alles voor jouw avontuur
Gratis verzending vanaf €35,- & retour
middensectie-cat-4

Hovenierskleding van Rovince

Onbezorgd aan het werk met de hovenierskleding van Rovince

Lekker de hele dag aan het werk tussen het groen. Dat is één van de vele pluspunten van het hoveniers vak. Natuurlijk wilt u zich, tijdens het aanleggen en onderhouden van tuinen en andere groenvoorzieningen, niet druk hoeven maken om de aanwezigheid van teken tussen de beplanting of in het gras. Met de comfortabele en teekwerende kleding van Rovince krijgen teken geen kans en kunt u onbezorgd uw werk doen. Kiest u ook voor comfort én veiligheid? Lees dan vooral even verder.

Hovenierskleding met teekwerende eigenschappen

Bij Rovince zijn we ons bewust van het belang van goede hovenierskleding. U werkt immers op plekken waar teken leven. Teken vormen een risico voor uw gezondheid, omdat ze met een beet de ziekte van Lyme op u kunnen overdragen. Met onze insect- en teekwerende outdoor kleding beschermt u zicht hiertegen.

Onze ZECK-Protec kleding heeft een speciale coating, die voorkomt dat teken zich aan uw kleding (en huid) kunnen hechten. De werkzame stof ZECK-Protec heeft op teken het zogenaamde “hot feet effect”. Dit houdt in, dat wanneer teken in contact komen met de stof, de zenuwuiteinden van hun zuigvoeten, die erg gevoelig zijn, heet worden. Ter bescherming zal de teek zich oprollen en van de kleding vallen. De coating is overigens ongevaarlijk voor u. U leest hierover meer op de pagina over onze certificering. Onze kleding beschermt ook tegen andere kleine beestjes, zoals muggen.

Bescherming met trendy hovenierskleding

ZECK-Protec teekwerende kleding is er voor zowel dames, als heren en is verkrijgbaar in diverse varianten. In onze collectie vindt u, behalve recreatieve outdoor kleding, dan ook speciale hovenierskleding. Met deze sportieve en modieuze kleding, waaronder broeken, shirts en handschoenen, kunt u zich van top tot teen beschermen tegen teken en andere vervelende beestjes.

Ontdek het comfort en de beschermende werking van onze hovenierskleding. Koop de ZECK-Protec kleding direct online in onze webshop!

rovince-content-vierkant-4