Anti-Teek
Kwalitatieve buitenkleding
NEN-8333 normering
Unieke impregnatie
Alles voor jouw avontuur
Gratis verzending vanaf €35,- & retour
middensectie-cat-1

Outdoorkleding van Rovince

Genieten, vrijheid en gezond. Dat zijn de steekwoorden waar rond de ZECK-Protec teekwerende outdoorkleding van Rovince is opgebouwd. Of u nu een liefhebber bent van een outdoor vakantie of graag van het buitenleven geniet, u wilt geen risico lopen op een tekenbeet. Onze outdoorkleding geeft u altijd de bescherming die u verdient! Al onze outdoor broeken, outdoor kleding merken, outdoor handschoenen, outdoor jassen en outdoor sokken worden volledig getest volgens professionele normeringen.

 

Outdoorkleding met teken bestrijding

Outdoor, het terrein van de teek waar die het meest voorkomt. Op jaarbasis raakt een groot aantal mensen geïnfecteerd met de Ziekte van Lyme. Deze ernstige infectieziekte wordt veroorzaakt door een bacterie. Men raakt ermee besmet wanneer hij of zij gebeten wordt door een geïnfecteerde teek.

Een teek is net zo klein als een speldenknop, daarom is het moeilijk voor de mens om ze goed te kunnen zien. Veel mensen denken dat teken uit de bomen vallen. Dit is niet waar! Teken bevinden zich lager bij de grond, voornamelijk in grassen, tussen bladeren, in struiken en in heide. Ze klimmen tot maximaal een meter hoog. Het is pas echt een vrij gevoel wanneer u, dankzij de outdoorkleding van Rovince, niet hoeft na te denken, als u door bossen en stuiken loopt.

De outdoorkleding van Rovince neemt risico’s weg

Voorkom tekenbeten, door contact te vermijden. Met onze sportieve, berekende en modieuze teekwerende outdoor kleding van Rovince bent u beschermd! Gaat het om een lange tocht of een korte wandeling, de ZECK-Protec teekwerende kleding geeft u altijd de bescherming die u verdient.

Loop geen risico, geef de teek geen kans. Kies voor Rovince ZECK-Protec! Rovince ZECK-Protec teekwerende kleding garandeert u optimale bescherming tegen de teek en een maximale veiligheid voor uw gezondheid.

rovince-content-vierkant-1