Anti-Zecken
Hochwertige Oberbekleidung
NEN-8333-Standard
Einzigartige Imprägnierung
Alles für Ihr Abenteuer
Kostenloser Versand ab 35,- € & Rücksendung
rovince-content-vierkant-9

Nordic Walking kleding

Nordic Walking wordt voornamelijk in de vrije natuur gedaan en daarom is het verstandig om teekwerende kleding te dragen tijdens deze bezigheid. Teken komen namelijk voor op groene plekken, zoals bossen, struiken en in hoog gras. De kans op een tekenbeet is daarom aanzienlijk groot tijdens het nordic walken.

In Nederland worden ieder jaar meer dan een miljoen mensen gebeten door een teek, vaak in een groene omgeving. Veel mensen denken dat teken zich en bomen bevinden en daar uitvallen, maar dat is niet waar. De kleine zwarte beestjes bevinden zich vooral laag bij de grond en vormen dus nog een veel groter gevaar dan vaak wordt gedacht. Ze kruipen door het gras en in struiken en zijn daardoor dicht bij de mensen. Personen die dus vaak nordic walken in de natuur, vormen een groot gevaar om in aanraking te komen met een teek.

Met teekwerende kleding voorkomt u dat de teek de weg naar uw huid weet te vinden als u bezig bent met nordic walking. Met deze kleding hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u gebeten wordt door een teek en wellicht besmet raakt met de ziekte van Lyme.

ZECK-Protec nordic walking kleding tegen teken

Het dragen van ZECK-Protec kleding is de beste manier om u te beschermen tegen teken tijdens het nordic walken. Deze kleding is voorzien van speciale coating, waardoor teken zich niet vast kunnen klampen aan het lichaam. Een teek valt daarom gelijk van de kleding af en overlijdt onmiddellijk. U loopt daardoor geen onnodig risico om beten en ziektes op te lopen, zoals Lyme. De kleding is op allerlei gebieden gecontroleerd en veiliggesteld voor schadelijke invloeden.

rovince-content-vierkant-7